artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 34: Verhage Floriande Hoofddorp, Hoofddorp

Fastfood

Deze topzaak doet een stapje terug, van 8 naar 34. Toch moeten we daar niet te zwaar aan tillen. Verhage Floriande van Marco en Gisela Honsbeek haalt opnieuw een bijzonder hoog niveau. De eigenaren noemen hun buurtzaak een familierestaurant en dat is het ook. Iedereen voelt zich er thuis.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 34: Verhage Floriande Hoofddorp, Hoofddorp
Verhage Floriande Hoofddorp Almkerkplein 62 2134 DR Hoofddorp www.floriande.verhage.nu

De sterke maatschappelijke betrokkenheid betaalt zich uit. De ondernemers steunen sponsoracties en goede doelen. Het zorgt voor klantenbinding. Verse bloemen op tafel, dat ziet de jury niet vaak meer. Hulde. Door de samenwerking met een opticien kan zelfs een leenbril worden aangeboden!

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels