artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 49: The Place to Be ‘De Erven’, Emmeloord

Fastfood

John Flux van The Place to Be ‘De Erven’ in Emmeloord heeft een duidelijke visie: zijn team wil de beste service en kwaliteit leveren, afgestemd op de doelgroep. Deze ondernemer weet hoe belangrijk het is om dichtbij je gasten te staan.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 49: The Place to Be ‘De Erven’, Emmeloord
The Place To Be De Erven Haarlemmermeer 12 8302 NP Emmeloord www.food-drinks-ice.nl

Structurele overleggen, goede routing en korte lijnen zorgen voor optimale service. Online plaatst de cafetaria met regelmaat een aanbieding op Twitter, waar gasten leuk op reageren. Niet alleen de Twittersnack is inmiddels een begrip in Emmeloord, ook de Facebookpagina en de zelf ontworpen bestel-app zijn niet meer weg te denken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels