artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 62: Cafetaria Eeterij ’t Stamhuijs, Schijndel

Fastfood

’t Stamhuijs wil graag vooral ambacht uitstralen en diversiteit in menu’s leveren. Met de huidige opzet is het bedrijf hierin prima geslaagd. De plaatselijke slager snijdt en vermaakt zijn vlees tot verkoopbare producten voor de cafetaria. De ondernemer zelf verwerkt ook nog een groot deel van zijn vlees.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 62: Cafetaria Eeterij ’t Stamhuijs, Schijndel
Cafetaria Eeterij ’t Stamhuijs Boschweg 14 5481 EG Schijndel www.stamhuijs.nl

Daarnaast loopt op dit moment een project om de aardappel te laten verbouwen bij de plaatselijke zorgboerderij, zodat ook de friet uit de omgeving komt. Deze ‘MVO’er’ stijgt dit jaar dertig plaatsen en gaat binnenkort ook nog verbouwen. Dat belooft dus veel goeds!

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels