artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 85: Kwalitaria Delifrance Zwolle Zuid, Zwolle

Fastfood

Aantrekkelijke zaak met leuk terras voor de deur en vriendelijke, goedverzorgde medewerkers. Onderneemster Michelle Li vindt het belangrijk dat haar personeel goed op de hoogte is van het assortiment om gasten te adviseren.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 85: Kwalitaria Delifrance Zwolle Zuid, Zwolle
Kwalitaria Delifrance Zwolle Zuid Van der Capellenstraat 145 8014 VW Zwolle www.zwollezuid.kwalitaria.nl

De zaak ziet er tiptop uit, met een keurig ogende vitrine en frisse presentatie. Het bedrijf is actief op sociale media, heeft een uitgebreide website en ontplooit verschillende initiatieven om verantwoorde keuzes te promoten. Ook achter de schermen loopt het gesmeerd: routing is efficiënt, iedereen kent zijn taak en communicatie gaat soepel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels