nieuws

Just-Eat neemt Britse etenbestelsite Fillmybelly.com over

Fastfood

Just-Eat, ’s werelds grootste etenbestelsite, neemt Fillmybelly.com over, de derde grootste bestelsite van Groot-Brittannië. Met de overname wil Just-Eat versneld groeien in Europa.

Just-Eat neemt Britse etenbestelsite Fillmybelly.com over

Just-Eat is inmiddels actief in dertien landen en telt meer dan 20.000 aangesloten bezorgrestaurants. Met de overname van Fillmybelly.com komen er in één klap 1.400 restaurants bij. Het is de negende overname van Just-Eat in één jaar.

Het in Denemarken opgestarte Just-Eat opereert sinds 2011 vanuit Londen. Jaarlijks worden er 30 miljoen reserveringen geplaatst via de etenbestelsite. Deze bestellingen zijn goed voor een jaaromzet van 500 miljoen dollar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels