KFC opent zaak in Roermond

KFC opent zaak in Roermond

Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft een zaak geopend in Roermond. De opening volgt op twee nieuwe zaken in Zaandam en Purmerend een maand geleden. Met de opening van KFC Roermond telt de fastfoodketen nu 38 zaken in Nederland.

KFC Roermond is gelegen aan de rand van de stad. Het beschikt over een Drive Thru. Het interieur is vormgegeven in de stijl van het KFC design; lichte, trendy kleuren en grafische beelden.

De eetgelegenheid heeft ruimte voor grotere groepen, voor twee personen en voor de ‘snelle eters’. Het heeft verder een speciale kinderhoek met zitplaatsen voor de allerkleinsten.

KFC, die de teller in ons land op 38 ziet staan, zegt te verwachten in 2013 over meer dan vijftig zaken in Nederland te beschikken. Wereldwijd heeft KFC meer dan 14.000 restaurants.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.