nieuws

Pomms’ opent eerste franchisevestiging in Zwolle

Fastfood

De nieuwe vestiging van Pomms’ opent in augustus aan de Roggenstraat in hartje centrum. Het is het eerste franchisefiliaal voor de biologische frietformule.

Pomms’ opent eerste franchisevestiging in Zwolle

Bij Pomms’ draait het om kwaliteit en verantwoorde herkomst. De versgesneden friet wordt gemaakt van 100% biologische aardappelen uit de volle grond. De Pomms’ kroketten worden bereid volgens eigen recept, getrokken van echte bouillon en bereid met verse kruiden. Tot aan de boer is bekend waar de biologische ingrediënten vandaan komen.

Snacken kan veel bewuster

De eerste franchisenemer van Pomms’, Hillien Koster, kan niet wachten om van haar vestiging in Zwolle een groot succes te maken. Koster: ‘De tijden veranderen en mensen letten steeds meer op kwaliteit van voeding en de herkomst ervan. Ook snacken kan veel bewuster want biologisch smaakt niet alleen beter, het voelt ook beter.’ Koster werd dan ook aangetrokken door het duurzame karakter en de hoge kwaliteitsstandaard van de Pomms’ formule. ‘Pomms’ werkt transparant en heeft een duidelijke visie. Ook service en sfeer zijn belangrijke onderdelen van de bedrijfsfilosofie. In niets lijkt de uitstraling en beleving op een traditionele snackbar en dat maakt Pomms’ juist zo bijzonder’ aldus Koster. Dit jaar zullen nog twee nieuwe vestigingen openen in Amsterdam en Zoetermeer. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels