nieuws

Luuk Domhof Meest Markante Horecaondernemer Gelderland

Fastfood 2459

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Gelderland heeft Luuk Domhof van De Timp uit Zieuwent uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in de regio Gelderland.

Luuk Domhof Meest Markante Horecaondernemer Gelderland

Volgens het juryrapport blinkt De Timp uit in alle facetten van een hedendaagse bedrijfsvoering. Jurylid Robbert de Veen en tevens voorzitter van de regio: ‘Luuk zelf is bescheiden, maar hij heeft het met zijn bedrijf De Timp op een indrukwekkende manier tot Meest Markant in Gelderland gebracht.’

‘Terechte winnaar’

De jury noemt hem een terechte winnaar van Gelderland vanwege zijn samenwerking met diverse partners in het veld, het betrekken van zijn personeel in het commercieel succes, zijn manier van veilig werken en het continue rekening houden met duurzaamheid. ‘Hij werkt met een eigen geteeld lokaal en dus een puur Achterhoeks streekproduct. Ook heeft hij een eigen snacklijn opgezet.’

KHN

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs wordt toegekend aan een innovatieve horecaondernemer.Uit de veertien winnaars wordt begin januari 2017, tijdens Horecava, de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels