nieuws

Brand bij snackfabrikant New Forrest

Fastfood 2164

In de fabriek van snackfabrikant New Forrest (voorheen Royaan) in Wijk bij Duurstede, is vandaag kort na middernacht brand uitgebroken. In de fabriek worden snacks van het merk Kwekkeboom Oven en Buitenhuis geproduceerd.

Brand bij snackfabrikant New Forrest

De brandweer was snel ter plaatse en had omstreeks 05:00 uur de brand onder controle. Er zijn geen gewonden of slachtoffers.

Op het moment dat de brand uitbrak, was één productlijn in gebruik, zo meldt de fabrikant. Kantoor- en productiemedewerkers zijn inmiddels geïnformeerd en verzocht tot nader orde thuis te blijven en/of indien mogelijk vanuit huis te werken.

Levering

De oorzaak van de brand en wanneer de productie hervat kan worden, is nog niet duidelijk. De levering van klantorders vanuit het verderop gelegen distributiecentrum ondervindt geen enkele hinder van de brand in de productiefaciliteit aan de Watermolenweg, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels