Izico Food Group en De Vries Van Oers bundelen krachten

Izico Food Group en De Vries Van Oers bundelen krachten
De Mexicano op een broodje met sla, komkommer en tomaatjes.

De Vries Van Oers treedt toe tot Izico Food Group. Het bedrijf achter de merken Beckers, Bicky en Daloon, bedient met het assortiment van De Vries Van Oers een breder spectrum van de totale Out-of-Home (OOH) markt.

Izico Food Group versterkt hiermee haar positie binnen de snackbranche, met name binnen de Benelux.In juni 2015 zijn De Vries Snacks en Van Oers Snacks samen verder gegaan in een nieuwe groep De Vries Van Oers. Beide familiebedrijven zijn al lang actief in de markt van diepvriessnacks in Nederland en België. Waar De Vries Snacks vooral bekend is van bekende productmerknamen als Mexicano en sterk is in de snackbarwereld, is Van Oers vooral goed vertegenwoordigd in de petrol-, catering- en leisurekanalen.

Volledig portfolio

IzicoCEO Kamiel Steendijk geeft aan dat de toevoeging van De Vries Van Oers het fundament van Izico Food Group verder versterkt. 'Met het assortiment van De Vries Van Oers zijn we nog beter in staat om een volledig portfolio aan onze partners in de markt aan te bieden. Daarnaast zorgt de schat aan ervaring bij De Vries Van Oers voor een waardevolle aanvulling binnen ons bedrijf'. CEO Willem van de Vorst van De Vries Van Oers: 'Nadat De Vries en Van Oers zijn samengegaan, ben ik verheugd dat onze groep zich nu binnen de Izico Food Group kan voegen. In mijn optiek een mooie stap voor beide partijen in een competitieve en consoliderende markt'.