Johnny's Burger Company opent 18de vestiging in Utrecht

Johnny's Burger Company opent 18de vestiging in Utrecht

De Amerikaans georiënteerde hamburgerzaak Johnny's Burger Company heeft een nieuwe vestiging nabij het centrum van Utrecht geopend. De 18de vestiging van de snel groeiende franchiseformule vindt zijn standplaats in de Adelaarstraat 69 en wordt gerund door franchiseondernemer Az-Eddine Bakkali.

Bakkali is klaar voor deze nieuwe uitdaging bij Johnny's Burger Company en vertelt: 'Ik heb altijd gedroomd van een eigen onderneming. Toen ik de kans kreeg om een nieuwe vestiging van Johnny’s te openen in het prachtige Utrecht, hoefde ik daar niet lang over na denken. Ik hoop binnen een jaar nog een tweede, of zelfs een derde, vestiging te openen.'

Gratis burgers voor publiek

De Utrechtse opening wordt direct goed aangepakt: op zaterdag 18 november deelt Johnny’s op de Adelaarstraat gratis burgers uit aan de nieuwe stadsgenoten in Utrecht. Op deze manier kunnen belangstellenden proeven wat de 'American Style' burgers van Johnny’s in huis hebben. De grillmeesters van de hamburgerzaak roosteren twee uur lang de sappigste burgers, welke tussen 15.00 uur en 17.00 uur gratis zijn af te halen.

Johnny’s Burger Company

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij opslag verliefd werd op dit unieke concept. Eenmaal terug in Nederland startte hij met Johnny’s Burger Company. De franchise formule telt inmiddels achttien vestigingen en is de snelst groeiende hamburger take-away en delivery formule van Nederland. Johnny’s Burger Company is voornamelijk actief in de Randstad, maar verovert in rap tempo ook de rest van Nederland.