nieuws

Ellis Gourmet Burger introduceert bietenburger

Fastfood 304

Burgerrestaurant Ellis Gourmet Burger, met vestigingen in Nederland, België en Frankrijk, heeft een veganistische hamburger geïntroduceerd. Het hoofdingrediënt: bieten.

Ellis Gourmet Burger introduceert bietenburger

De vegan burger ‘Beet the Roots’ wordt gemaakt van rode biet, linzen, zwarte bonen en dragon. Deze kruidige ‘beet root patty’, met een knapperige korst en smeuïge binnenkant. Op en onder de burger ligt ijsbergsla, rode ui, rode bietenkiemen en pittige waterkers. De burger wordt afgemaakt met een toefje gerookte vegan tartaar

De Beet the Roots is vanaf deze week verkrijgbaar vanaf 5 december 2017 bij alle Ellis Gourmet Burgers in Nederland. Consumentenprijs: € 11.

Geschiedenis

Het eerste restaurant van Ellis Gourmet Burger opende in 2011 in Brussel. Vandaag telt Ellis veertien vestigingen in België, drie in Parijs, en inmiddels vijf in Nederland (Amsterdam, Breda, Utrecht en twee in Rotterdam).

Ellis Gourmet Burger

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels