nieuws

7 tips van een startende Kwalitaria-ondernemer

Fastfood

Su Hong Li, die onlangs haar Kwalitaria De Mare in Alkmaar opende, legt de lat hoog voor zichzelf. Ze heeft een aantal tips voor andere collega-starters in de cafetariabranche.

7 tips van een startende Kwalitaria-ondernemer
Het team van Kwalitaria De Mare in Alkmaar.
  1. Een formule haalt je veel werk uit handen, daardoor kun je je concentreren op het runnen van de zaak.
  2. Investeer in jezelf door stage te lopen, het liefste bij meerdere zaken. Je hebt dan met veel aspecten van het vak te maken, daar leer je van. Dat betaalt zich terug als je zelf als ondernemer actief bent.
  3. Consumenten willen liever iets goeds, dan een gewoon assortiment. Kies daarom voor de betere producten en een mooie uitstraling van je zaak.
  4. Ga er volledig voor, van hard werken gaat niemand dood. Maar zorg wel voor balans. Het thuisfront moet ook aandacht krijgen.
  5. Met gevarieerde maaltijden en gezonde salades ben je aantrekkelijk voor een brede doelgroep.
  6. Besteed veel aandacht aan hygiëne en een goede bereidingswijze. Dat vinden klanten erg belangrijk.
  7. Met een formule als Kwalitaria heb je gelijk naamsbekendheid, dat maakt de opstart makkelijker.

Lees meer over Su Hong Li in de eerstvolgende editie van Snackkoerier.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels