nieuws

Inspiratiebijeenkomst duurzame horeca

Fastfood 857

Wil je als ondernemer meer doen met duurzaamheid? Wil je weten hoe je hiermee geld kan besparen en wat het je oplevert? Of wil je weten hoe je bewust keuzes maakt, het verhaal vertelt en daarmee nieuwe klanten kan bereiken? Kom dan naar de netwerk – en inspiratiebijeenkomst ‘Duurzame horeca’

Inspiratiebijeenkomst duurzame horeca

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 11 april van 09:30 – 11:00 uur bij biologische lunchroom ‘Broodje bewust’ te Leeuwarden . De bijeenkomst is bedoeld voor lunchrooms, cafetaria’s en snackbars. De thema’s van de ochtend zijn ‘biologische producten, het bewust omgaan met verpakkingen en cultuur op je bord’. Tijdens de bijeenkomst worden ideeën uitgewisseld en wordt je geïnspireerd over hoe je als bedrijf duurzame keuzes maakt. Het programma:

  • Fabian Otten van Broodje Bewust over het EKO-keurmerk, biologische producten en het bewust omgaan met verpakkingen.
  • Elena Cavagnaro en studenten van Stenden Univerisity over cultuur op je bord en de kansen voor ondernemers rondom de culturele hoofdstad Leeuwarden in 2018.
  • Uitwisseling ‘wat betekent duurzaamheid in het bedrijf voor jou’?
  •  Welke thema’s behandelen we bij de volgende bijeenkomst?

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar p.adema@friesemilieufederatie.nl

Lees meer tips over duurzame horeca

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels