nieuws

Tweede ronde Cafetaria Top 100 anders dan voorheen

Fastfood

De Cafetaria Top 100 2017 is in volle gang. De tweede ronde staat op het punt van beginnen en verloopt dit jaar anders dan voorgaande jaren.

Tweede ronde Cafetaria Top 100 anders dan voorheen
Cindy en Mark Verwey van Eethuys de Lind wonnen vorig jaar de Cafetaria Top 100 en nemen dit jaar plaats in de hoofdjury. Foto: Peter Roek.

Dit jaar krijgen alle ingeschreven bedrijven zowel bezoek van een mystery-shopper als de vakjury. Dat betekent dat alle deelnemers twee keer een review krijgen. De mystery visit telt voor 20 procent mee, de vakjurybeoordeling voor 80 procent.

De beste honderd cafetaria’s

De onaangekondigde bezoeken van de vakjury vinden plaats tussen 10 juli en 3 september. Alle deelnemers weten op 8 september of ze wel of niet tot de beste honderd van Nederland behoren. Hierbij ontvangen ze tevens een uitnodiging om met het gehele team naar het event te komen. De voorlopige top 5 wordt op 13 september bezocht door de hoofdjury, waarna de definitieve ranking wordt bepaald.

Tijdens ronde 2 start tevens de publieksprijscampagne. Hiervoor ontvangen alle deelnemers een promotiepakket per post. Stemmen kan via de Facebook-pagina van de Cafetaria Top 100.

Feestelijk event

De bekendmaking van de Snackkoerier Cafetaria Top 100 vindt plaats op maandag 30 oktober bij Studio 21 in Hilversum (19.00-23.00 uur). Tijdens deze feestelijke avond wordt naast de Top 100 ook de winnaar van de Publieksprijs en de provinciewinnaars bekendgemaakt.

Deelnemers ontvangen daags na het event rapportages van de mystery visits en de vakjurybezoeken. Elk ingeschreven bedrijf krijgt een eigen inlog met toegang tot een digitaal dashboard met daarin de resultaten en een benchmark.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels