nieuws

Koploper Publieksprijs Cafetaria Top 100 loopt uit

Fastfood

De race om de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 zit in de laatste bocht. De koploper heeft inmiddels een grotere voorsprong te pakken, maar in de eindsprint kan nog van alles gebeuren.

Koploper Publieksprijs Cafetaria Top 100 loopt uit

De Egel Eten en Drinken in Losser gaat sinds twee weken aan de leiding en heeft nu de voorsprong verstevigd met bijna zevenhonderd stemmen erbij. Het Strandhuys in Bergen op Zoom heeft ook een flink aantal stemmen gesprokkeld, maar staat nog wel tweede, inmiddels op een afstand van ruim tweehonderd stemmen.

Ook het team van FrieteRia in Dronten heeft hard gewerkt om stemmen te werven, en dat betaalt zich terug. Ze zijn flink gestegen: van plaats 9 naar 5. Cafetaria Borst in Wezep is één plekje geklommen, van 8 naar 7. Nieuw in de top-10 is Lunchroom-Friethuys bij de Boer in Heemskerk, die de twee weken geleden nog op 21 stond en nu op de tiende plek is beland.

Tussenstand Cafetaria Top 100 Publieksprijs

 

# Naam Locatie Stemmen
1 De Egel Eten en Drinken Losser 1606
2 Het Strandhuys Bergen op Z. 1401
3 Restaria Boswinkel Enschede 713
4 Family Treffers Honselersdijk 557
5 FrieteRia Dronten 529
6 Wibo’s Eatcounter Sneek 405
7 Cafetaria Borst Wezep 402
8 Snackhouse Lobo Alkmaar 391
9 Cafetaria/catering By Peter Enschede 350
10 Lunchroom-Friethuys bij de Boer Heemskerk 235

 

Stemmen tot en met 10 september

Iedereen die meedoet aan de Cafetaria Top 100 maakt kans op de Publieksprijs. Deze prijs wordt door publieksstemming bepaald en ieder bedrijf mag op eigen wijze de achterban enthousiasmeren om te stemmen. Er is een speciale Facebook-app ontwikkeld waarmee gasten kunnen stemmen op jouw zaak. Let op: stemmen kan nog tot en met 10 september. Tot nu toe hebben 10395 mensen hun stem uitgebracht.  

Verder kunnen deelnemers op de site van de Cafetaria Top 100 promotiemateriaal downloaden om daarmee gasten te attenderen op de Publieksprijs.

Op maandagavond 30 oktober wordt de winnaar van de Cafetaria Top 100 – én de winnaar van de Publieksprijs – bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement in Studio 21 te Hilversum.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels