Restaurant Lutum groeit in eigen ritme: 'Overleven is nu belangrijk'
Gastheer Toby Sadettan, chefs Rik Veen en Roy Schipper zijn met z'n drieën eigenaar van restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede. De gasten en de...
Gastheer Toby Sadettan, chefs Rik Veen en Roy Schipper zijn met z'n drieën eigenaar van restaurant Lutum in Wijk bij Duurstede. De gasten en de...
Bij La Cubanita eet je onbeperkt tapas voor een vaste prijs. Eigenaar Roland Hogenelst en formulemanager Inge Palm barsten van de ambities. Ze willen...
Hotel Het Wapen van Harmelen bestaat 120 jaar. Hoe doorstaat een horecabedrijf de tand des tijds? Over vier generaties gastheerschap, donkere jaren...
Adrian Zarzo Habraken maakte in zijn allereerste jaar als chef en ondernemer al winst met zijn gelijknamige restaurant in Eindhoven. Inmiddels...
Eigenlijk droomt Solange Bogman als tiener van een eigen bakkerij. Ze rondt met succes haar patisserieopleiding af aan de hotelschool in Hasselt en...
In een wereld waar efficiëntie en precisie cruciaal zijn, staat de hotelsector voor een uitdaging: hoe kunnen ze de kwaliteit van schoonmaakdiensten...
In de wereld van voeding en welzijn wordt de term 'brainfood' steeds prominenter, ook in de horeca. Zo staan er speciale bowls prominent op het menu...
De verkoop radicaal verhogen. Welke ondernemer wil dat nou niet? Horeca-adviseur Franck Evers belooft 46 procent meer omzet in 10 weken tijd. Op...
De Amsterdamse Ava Mees List is hoofdsommelier bij restaurant Noma*** in Kopenhagen. Hoewel de wereldberoemde zaak van chef René Redzepi volgend jaar...
Sascha Holzkämper heeft een achtergrond als sommelier bij topzaken als Beluga** en was zes jaar mede-eigenaar van een wijnbar in Amsterdam. Toen hij...
'Voetbal is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen', was getekend Johan Cruijff. Hetzelfde kan gezegd worden over hoe je een...
Nog niet eerder liepen de zaken zó goed als dit jaar. Maar restaurant Pig & Rye in Tilburg stopt er toch echt mee. Chef en mede-eigenaar Luc Martin...
Thom Bos liep al een tijdje met het idee rond om in Den Haag een flexitarisch restaurant te starten. Toen hij een oude bekende chef uit Groningen...
Medewerkers werven of behouden voor het zomerseizoen. Als horecaondernemer in Den Haag weet Patrick van Aller, eigenaar van Gastropub Van Kinsbergen,...
Met slechts €275 start Rafaël den Hartog eind 2021 Surf 'n Sushi in de woonkamer van zijn ouders in Muiderberg. Inmiddels maakt hij zijn sushi in een...
27 april is het weer zover: Koningsdag! Voor de horeca hét moment om te pieken. Maar hoe bereid je je als ondernemer voor op deze nationale feestdag?...
'Plantaardig en bescheiden in vlees'. Dat is het motto van Bistro 't Bloemendaeltje in Amersfoort. Dit kleine restaurant met tien tafels serveert één...
Michelin sprak onlangs de wens uit dat meer vrouwelijke chefs zich in keukens gaan manifesteren. 'Waar zijn ze?', vroeg de gids zich hardop af. Wel,...