Alles over De Hoefslag

Terras Top 100 2021 nr. 51: HFSLG, Bosch en Duin

Terras Top 100 2021 nr. 51: HFSLG, Bosch en Duin

Het terras ligt besloten en is bereikbaar via de hoofdentree van De Hoefslag. We gaan door de gang naar binnen en daar worden we opgevangen en...

Hardste dalers Lekker 2020

Hardste dalers Lekker 2020

Altijd pijnlijk: een hardste daler zijn in een ranglijst. De hardste daler in de Lekker gids voor 2020 is Restaurant Eleve in Leeuwarden. Dit bedrijf...

Bjorn Stukje wordt nieuwe chef Restaurant HFSLG in Bosch en Duin

Bjorn Stukje wordt nieuwe chef Restaurant HFSLG in Bosch en Duin

Bjorn Stukje gaat met ingang van 1 november 2018 koken achter de kachel van restaurant de Hoefslag in Bosch en Duin. Hij volgt Raoul Meuwese op die...

Chef-kok Raoul Meuwese van HFSLG

Sterrenrestaurant De Hoefslag wordt HFSLG

De Hoefslag is al 111 jaar een culinair begrip in Nederland. De Hoefslag heeft een kleine bistro, ook wel bekend als 'de Ruif', en een groot fine...

Frietboutique en De Hoefslag* introduceren Friet Romantique

Frietboutique en De Hoefslag* introduceren Friet Romantique

In de dagen rond Valentijn introduceert de Frietboutique, in samenwerking met chef-kok Raoul Meuwese van de Hoefslag* de Friet Romantique. Verse...

Recept De Hoefslag*: Oosterschelde kreeft en zeebaars

Recept De Hoefslag*: Oosterschelde kreeft en zeebaars

Het team van De Hoefslag* won op 23 mei de persprijs tijdens de vakwedstrijd Slag op de Schelde; de enige kookwedstrijd in Nederland op het water....

Recept De Hoefslag*: frisse anijscocktail

Recept De Hoefslag*: frisse anijscocktail

Het team van sterrestauant De Hoefslag in Bosch en Duin won op 23 mei 2016 de persprijs tijdens de vakwedstrijd Slag op de Schelde; de enige...

Team Kromme Watergang** wint Slag op de Schelde

Team Kromme Watergang** wint Slag op de Schelde

Stijn Rotthier, Niels van Zijl en Stephanie Iserbiet van tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang uit Hoofdplaat hebben De Slag op de Schelde...

De winnaars 2016 van De Kromme Watergang: Stijn Rotthier, Stephanie Iserbiet en  Niels van Zijl.

Fotoverslag Slag op de Schelde 2016

Zes teams kookten maandag 23 mei op de Oosterschelde tijdens de Slag op de Schelde, een kookwedstrijd waarbij de chefs een product uit diezelfde...

Chef-kok Raoul Meuwese, sommelier Kasper Scholten, souschef Frank de Heer en maître/bedrijfsleider Marco Westra

Metamorfose Restaurant De Hoefslag compleet

Restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin heeft de laatste hand gelegd aan de verbouwing van de 'conference & private dining rooms'. De verbouwing en...