Alles over De Librije

Gespot: verticale moestuin in restaurant De Librije

Gespot: verticale moestuin in restaurant De Librije

We spotten de Urban Cultivator, een alles-in-een moestuin waarin 100% biologische microgroenten en kruiden verticaal worden gekweekt, in...

Nelson Tanate, head-chef van De Librije***. Foto-credits Jan Willem Schouten

Nelson Tanate, headchef De Librije***: 'Ook wij moeten nadenken over pricing en zorgen...

Nelson Tanate, headchef en mede-eigenaar van De Librije*** gaf tijdens Horeca Vabeurs Hardenberg een masterclass koken. Daarna vertelde hij over de...

Gert Wiltvank, maître van De Librije

Naast de drie sterren, heeft De Librije nu ook drie SVH Meesters aan boord

Gert Wiltvank, maître bij restaurant De Librije*** in Zwolle, is geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. En daarmee is een unieke...

De Librije op (gedeelde) derde plek in wereldwijde Top 1000 van La Liste 2024

De Librije op (gedeelde) derde plek in wereldwijde Top 1000 van La Liste 2024

La Liste heeft de jaarlijkse ranglijst met de 1000 beste restaurants ter wereld onthuld. De lijst wordt samengesteld op basis van waarderingen in...

Sterchef Lars Aukema en Lisa Stam openen fine dining restaurant Affect in Zwolle

Sterchef Lars Aukema en Lisa Stam openen fine dining restaurant Affect in Zwolle

Zwolle krijgt er op culinair gebied een pareltje bij. Op woensdag 15 november openen Lisa Stam en Lars Aukema er hun fine dining restaurant Affect.

Nelson Tanate, Jonnie en Thérèse Boer en hun kinderen Jimmie en Isabelle (vlnr)

Kinderen van Jonnie en Thérèse Boer worden mede-eigenaar; chef Tanate koopt ook aandeel

De kinderen van Jonnie en Thérèse Boer - Jimmie en Isabelle - zijn mede-eigenaar geworden van De Librije-group. Zoon en dochter hebben zich voor tien...

Albert Kooy

Dutch Cuisine wil horeca aan zich binden: 'Franse keuken niet meer van deze tijd'

In 2026 moeten 1000 horecabedrijven én 50 procent van de culinaire opleidingen in Nederland aangesloten zijn bij kennisplatform Dutch Cuisine....

Nelson Tanate, head-chef van De Librije***. Foto-credits Jan Willem Schouten

Nelson Tanate, head-chef van De Librije: 'Dit voelt als mijn eigen zaak'

Nelson Tanate, chef-kok van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, gedijt prima in de schaduw van Jonnie Boer. Achter de schermen zorgt hij voor...

Thérèse Boer over de drankentrends in De Librije

Thérèse Boer over de drankentrends in De Librije

Welke veranderingen ziet driesterrenrestaurant De Librije bij de gasten als het gaat om dranken? Gastvrouw Thérèse Boer doet het uit de doeken...

(c) Michel Zoeter

De Librije in Zwolle weer op 1 in de Lekker 2023: dit is de top 10

Jonnie en Thérèse Boer staan wederom op de eerste plaats in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500. Het culinaire koppel uit Zwolle behoort al...