Alles over Frisdranken

De nieuwste terras- en zomerdranken van 2023

De nieuwste terras- en zomerdranken van 2023

De voorbereidingen op het terrasseizoen zijn in volle gang. Misset Horeca maakt daarom een rondje langs leveranciers met de vraag wat de nieuwste...

Dit zijn dé drankentrends voor 2023

Dit zijn dé drankentrends voor 2023

Misset Horeca verzamelde de drankentrends voor 2023. Welke trends zien we op het gebied van cocktails, alcoholvrij en wijn?

Producenten vruchtensappen in geweer tegen nieuwe suikertaks

Producenten vruchtensappen in geweer tegen nieuwe suikertaks

Een groep producenten van '100% puur vruchtensap' staat op tegen de suikertaks die per 1 januari ingaat. 'Onze inhoud groeit aan de boom.'

Coca-Cola start pilot met nieuw  tapsysteem voor dranken

Coca-Cola start pilot met nieuw tapsysteem voor dranken

Coca-Cola in Nederland is gestart met een pilot van de nieuwe Compact Freestyle, een tapsysteem voor dranken waarbij consumenten hun eigen...

Nederlandse start-up maakt sap van overtollig fruit

Nederlandse start-up maakt sap van overtollig fruit

Het Nederlandse sapmerk Thijs, opgericht door onder meer twee Utrechtse horecaondernemers, maakt als eerste frisdrankenmerk in Nederland gebruik van...

Deze frisdranken bestellen jouw gasten het vaakst

Deze frisdranken bestellen jouw gasten het vaakst

Welke frisdranken staan er in de horeca top-5 sinds de aftrap in het voorjaar? En wat is het aandeel van frisdrank op het totaal aan dranken in de...

NabLab 0.0 organiseert Europees event voor no & low alcohol

NabLab 0.0 organiseert Europees event voor no & low alcohol

Op 3 en 4 april 2023 vindt NabLab 0.0 plaats, de eerste Europese professionele beurs over alcoholvrije dranken. Gezondheid en bewuste keuzes maken...

Lipton Ice Tea lanceert verkiezing voor het meest favoriete terras van 2022

Lipton Ice Tea lanceert verkiezing voor het meest favoriete terras van 2022

Na een aantal zware jaren, waarin het voor ondernemers nauwelijks mogelijk was om te investeren in hun horecazaak, wil Lipton Ice Tea de horeca nu...

Foto's: LAV Fotografie

Nielz zag na aanschaf machine cocktailbestellingen door het dak gaan

'Voorheen zag je dat het wat stress opleverde bij het personeel wanneer een groep tegelijk een cocktail bestelde, nu zijn het juist onze medewerkers...

Margreet van Staalduijnen en Arjan Wiertz: ‘De campagne ‘Geen suiker, geweldige smaak’ wordt ook in horeca gelanceerd.’

Innovatie bij Coca-Cola: drie opvallende introducties in de horeca

Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar drankjes met weinig of geen calorieën en tegelijkertijd willen ze ook smaakvariatie en beleving. Coca-Cola...