Alles over Hans Kinkartz

L'Atelier viert jubileum met menu-actie voor CliniClowns

L'Atelier viert jubileum met menu-actie voor CliniClowns

Onder het motto 'Cooking with a smile' viert restaurant L'Atelier in Gulpen in januari en februari 2014 haar vijftienjarig bestaan met een speciaal...

Spectaculair L'Atelier hoogste nieuwkomer

Spectaculair L'Atelier hoogste nieuwkomer

Restaurant L'Atelier in Gulpen is de hoogste binnenkomer in de Lekker Top-100 van dit jaar. Het Limburgse restaurant behoort met een klap bij de...

Michelin 2011: 'Dompertje' bij L'Atelier

Michelin 2011: 'Dompertje' bij L'Atelier

Hans Kinkartz van L'Atelier in Gulpen werd van verschillende kanten getipt voor een ster maar helaas was er dit jaar wederom geen ster voor zijn...

Lekker: Kinkartz vecht tegen tranen

Lekker: Kinkartz vecht tegen tranen

Hans Kinkartz van restaurant L'Atelier in Gulpen moest vechten tegen de tranen bij het horen van de positie in de top-100 van de nieuwe Lekker. Een...

Leegloop Gulpens toprestaurant L'Atelier

Leegloop Gulpens toprestaurant L'Atelier

In korte tijd zijn vier brigadeleden van restaurant L'Atelier in Gulpen vertrokken. L'Atelier staat op nummer 18 in de ranglijst van Lekker....

l'Atelier scoort in GrootSpraak

l'Atelier scoort in GrootSpraak

Restaurantgids GrootSpraak heeft een week voor de lancering van de gids enkele namen van goed scorende restaurants vrijgegeven. Eén daarvan in...

In karnemelk gemarineerde lamsrump met een ragout van anijschampignons, groene asperges en navets (Hans Kinkartz)

In karnemelk gemarineerde lamsrump met een ragout van anijschampignons, groene asperges...

Bereidingswijze: Ontvlies de lamsrumpen. Portioneer ze. Marineer in karnemelk gedurende twee dagen. Haal het vlees uit de marinade. Maak lichtjes...

Salade met canadese kreeft, rosevalaardappel, krokante serranoham en pesto (Hans Kinkartz)

Salade met canadese kreeft, rosevalaardappel, krokante serranoham en pesto (Hans Kinkartz)

Bereidingswijze: Pocheer de kreeften in een zelfbereide court-bouillon geleidelijk gaar gedurende 7 minuten. Haal ze vervolgens uit de bouillon. Laat...

Thuiskokgids van Lekker op 26 april in winkels

Thuiskokgids van Lekker op 26 april in winkels

De nieuwe uitgave van restaurantgids Lekker, genaamd Lekker Menu 2007, verschijnt 26 april. In de 'gids' voor de thuiskok staan twaalf menu's van...

Vakwerkhuisje van witte chocoladeparfait onder een dakje van ganache met rozijnen geweld in bayuls (Hans Kinkartz)

Vakwerkhuisje van witte chocoladeparfait onder een dakje van ganache met rozijnen geweld...

Bereidingswijze: Doe het eigeel in de keukenmachine. Kook de glucosestroop samen met water en (vanille)suiker totdat alle suiker is opgelost. Giet...