Soenil Bahadoer weer op pad met streetfood truck: 'Wil voor alle portemonnees koken'
Soenil Bahadoer, chef van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, heeft grote plannen met zijn op maat gemaakte foodtruck. Hij wil er niet...
Soenil Bahadoer, chef van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, heeft grote plannen met zijn op maat gemaakte foodtruck. Hij wil er niet...
François Geurds gooit het roer om bij de lunch in zijn sterzaak FG Food Labs. Dat restaurant fungeert vanaf eind september op weekdagen in de middag...
The Kitchen Dojo, een shared dark kitchen-formule die gedeelde keukenruimte voor productie, delivery en take-out verhuurt, breidt na de start in...
Diego Buik jaagt zijn dromen na en gooit het roer om. De 'hamburgerkoning' is er na 8 jaar burgers aan toe de kok te zijn die hij in hart en nieren...
Stadshart Amstelveen breidt haar winkelaanbod uit met drie nieuwe foodconcepten. Met de komst van Anne&Max, Strada en Coco & Sebas, speelt Stadshart...
Met anderhalf jaar vertraging door corona, staat The Streetfood Club Breda nu eindelijk aan de vooravond van de opening. 1200 vierkante meter pracht...
Albron heeft opnieuw een eigen brand gelanceerd. In Amsterdam-Noord is woensdag 20 april de eerste vestiging geopend van Strada, een op Italiaanse...
In Tilburg opent in april een nieuw horecaconcept: The Nacho Bar. Ondernemer Charles Veerkamp focust er op minimale personeelsinzet. Met 120 couverts...
Nadat The Pani Puri Bar ruim een half jaar te vinden was in restaurant Chung, staat het concept nu op eigen benen met Charischa Gayadien als eigenaar.
Comfort food met culinaire invloeden van over de hele wereld. De nieuwe horecazaak Smells Good In The Hood wil Rotterdam en de rest van Nederland...