Hoe ga je als ondernemer om met kurkengeld? Twee topsommeliers delen tips en tricks
Als horecaondernemer kunnen de marges op wijnen natuurlijk zeer interessant zijn. Maar wat doe je als een gast vraagt of hij zijn eigen fles mag...
Als horecaondernemer kunnen de marges op wijnen natuurlijk zeer interessant zijn. Maar wat doe je als een gast vraagt of hij zijn eigen fles mag...
Tijdens de jurybezoeken voor Winebar of the Year viel de vakjury een aantal wijnbar-trends op voor 2024. Zes in totaal.
Op de locatie van Restaurant Kom Eten in Hoogmade is vanaf eind februari Wijnrestaurant Contraste gevestigd. Bij Contraste werken ze verspillingsvrij...
Oocker Amsterdam is bekroond tot winnaar van de Winebar of the Year-competitie. Tim Meyer Viol, Niels van der Werf en hun team ontvingen persoonlijk...
De wereldwijde wijnproductie zal dit jaar naar verwachting uitkomen op het laagste punt in zestig jaar. Dat komt door tegenvallende oogsten op het...
Restaurant Ron Gastrobar* in Amsterdam van Ron Blaauw start met een volwaardige alcoholvrije wijnkaart. Naast rode, witte en rosé wijnen, staan er...
De accijns op wijn en andere alcoholhoudende dranken wordt volgend jaar met 16,2 procent verhoogd, liet het Kabinet vorige week weten. Wijnimporteurs...
Op maandag 18 september heeft de vakjury van de Wijnvrouw van het Jaar verkiezing Kirsten Abels uitgeroepen tot Wijnvrouw van het Jaar 2023. Een...
Gault&Millau Nederland is op 30 september en 1 oktober gastheer van het - naar eigen zeggen - grootste culinaire evenement van ons land. '100Chefs by...
Wouter Denessen, maître van restaurant Flore** en hoofdsommelier van Hotel De L'Europe in Amsterdam, verlaat de horeca en stapt over naar de...