artikel

Workshop omgaan met de € in de horeca

Horeca

Prijzen in euro’s op de menukaart is een eerste stap. De invoering van de euro op 1 januari 2001 heeft voor veel horecabedrijven echter grotere gevolgen. Op technisch, commercieel en organisatorisch vlak.Zo worden bijvoorbeeld de kosten van invoering van de euro op ca. 1 à 2 % geschat van de omzet. Voor een horecabedrijf kan dit de nettowinst op jaarbasis benaderen. U heeft dus alle reden omu goed op de komst van deze munteenheid voor te bereiden, zonder dat dit veel kosten met zich meebrengt.

Voor wie is de training bestemd
De training is bestemd voor ondernemers en leidinggevenden.

Doelen van de training
Tijdens de workshop leert u zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de implementatie van de euro,waarbij voorop staat dat de gasten zo min mogelijk hinder ondervinden en de kosten voor uw bedrijf worden geminimaliseerd.

Onderwerpen¨
Achtergrond en stand van zaken met betrekking tot de euro;¨
Kennismaken met munten en biljetten;¨
Omgaan met voor- en nadelen;¨
Kosten en kostenbeperking;¨
Eurogewenningsinformatie;¨
Nog onbekende zaken rondom de euro;¨
Consequenties van de invoering;

Methodiek
Naast het aanbieden van informatie wordt er ook veel gewerkt in groepjes. Dit verhoogtde interactie en geeft ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Trainingsduur
Van 13.00 – 17.00 (vier uur)

Prijs
€125 (ƒ275,-)

Aanmelding
U kunt zich aanmelden voor de workshop “Omgaan met de € in de horeca” door hier het online inschrijfformulier in te vullen..
Ook kunt u het online inschrijfformulier invullen, uitprinten en opsturen naar SVH afdeling Klantenservice, Postbus 446, 2700 AK Zoetermeer.

Tegemoetkoming in de studiekosten
De diverse mogelijkheden en voorwaarden om in aanmerking te komen voor studiekostenteruggave staan hier

Trainingsplaats, dag en data

Voorjaar 2001
Cursusplaats Dag Datum

Zoetermeer: 23 april
Amsterdam e.o.: 24 april
Utrecht e.o.: 27 aprilEindhoven e.o.: woensdag 9 mei 2001
Amsterdam e.o.: vrijdag 11 mei 2001
Utrecht e.o.: vrijdag 18 mei 2001