artikel

De Nationale Catering Awards: prijzen om mee te pronken

Horeca

Inge Westerhof, Gerard Kerkhoff, Jean Claude Engelen en Stan Mertens zijn 10 april de winnaars geworden van de Nationale Catering Awards 2003. De topcateraars waren in een volle zaal van Fort Voordorp in Groenekan nabij Utrecht de beste in hun categorie. Westerhof won in de categorie Gastheerschap, Kerkhoff in de categorie Partycatering, Engelen in de […]

Inge Westerhof, Gerard Kerkhoff, Jean Claude Engelen en Stan Mertens zijn 10 april de winnaars geworden van de Nationale Catering Awards 2003. De topcateraars waren in een volle zaal van Fort Voordorp in Groenekan nabij Utrecht de beste in hun categorie.

Westerhof won in de categorie Gastheerschap, Kerkhoff in de categorie Partycatering, Engelen in de specialisatie Bedrijfscatering en Mertens sleepte de Award binnen in de categorie Instellingscatering. De uitreiking van de Nationale Catering Awards is een initiatief van het vakblad Catering Magazine. De presentatie was in handen van hoofdredacteur Martine Zuil en oud-journaallezer Harmen Siezen.

Reageer op dit artikel