artikel

In kerrie gepaneerde en gebakken zeeduivelfilet met harten van Hollandse kropsla

Horeca

Ingrediënten voor 4 personen: 600 gram zeeduivelfilet 2 eetlepels crosse & plaksel kerrie 1 eetlepel madras kerrie 1 eetlepel masala kerrie fleur de sel vierseizoenenpeper 6 trostomaten 2 sjalotten, gesnipperd 4 takjes gesneden platte peterselie 1 takje gesneden basilicum 4 eetlepels extra vergine olijfolie 1 theelepel limoensap peper en zout Bereidingswijze: Paneer de zeeduivel in […]

Ingrediënten voor 4 personen:
600 gram zeeduivelfilet
2 eetlepels crosse & plaksel kerrie
1 eetlepel madras kerrie
1 eetlepel masala kerrie
fleur de sel
vierseizoenenpeper
6 trostomaten
2 sjalotten, gesnipperd
4 takjes gesneden platte peterselie
1 takje gesneden basilicum
4 eetlepels extra vergine olijfolie
1 theelepel limoensap
peper en zout

Bereidingswijze:
Paneer de zeeduivel in het mengsel van kerrie en bak hem ongeveer 3 minuten rondom. Neem uit de pan en snijd in plakken van 1 centimeter.

Ontvel de tomaten en verwijder de zaadlijsten. Snijd de tomaat in blokjes en meng met de rest van de ingrediënten. Maak af met peper en zout.

Was de sla en gebruik de gele harten voor de opmaak van het gerecht.

Terug naar receptenoverzicht…