artikel

100 jaar Maison Van den Boer – De Reacties & Quotes

Horeca

Quotes van de algemeen directeur zelf en uitspraken en reacties van collega’s.

100 jaar Maison Van den Boer – De Reacties & Quotes

Noud van den Boer (foto, links) op de eigen site:
‘Naast aandacht voor de beleidsmatige taken vraagt een onderneming als Maison van den Boer een intensieve betrokkenheid met onze relaties en een grote commerciële en operationele gedrevenheid. Mijn rol is samen met het directieteam op inspirerende wijze leiding te geven aan de gehele organisatie. Daarbij blijven zekerheid van perfectie en stijl een continue bron van aandacht.’

Maarten Brouwer (huidig voorzitter branchevereniging NVEP) in Maison Van den Boer Magazine:
‘Na het creëren van een nieuwe bedrijfsstructuur hebben we de familiecultuur vast kunnen houden. (..) Noud stuurt het bedrijf zakelijk sterk de 21 eeuw in. (..) Hij bouwt de nieuwe zakelijkheid verder uit.’

Lisette van der Plas (Maison van den Boer Deutschland GmbH) op de eigen site: ‘Het doel van Maison van den Boer Duitsland is om binnen enkele jaren tot de top van de event catering in Duitsland te behoren. Door middel van structuur aan te brengen en sturing te geven aan deze jonge en snel groeiende activiteit, geven wij onze internationale ambitie gestalte. Onze medewerkers zijn daardoor vertrouwd met de cultuur, de processen en het kwaliteitsniveau van Maison van den Boer. Mijn rol, als eindverantwoordelijke van Maison van den Boer Duitsland sluit hierop nauw aan, namelijk dat ik een organisatie wil neerzetten die betrouwbaarheid en kwaliteit uitstraalt. Daarnaast streven wij dagelijks naar het uitbreiden van locaties en exploitaties in Duitsland. Deze verantwoordelijkheden zijn tevens mijn uitdagingen.’

Collega Gerard Kerkhoff van La Vie Catering na de overname in Misset Catering: ‘Maison moet er wel in blijven houden dat ze dicht op de klant zitten.En pas op voor de cultuurverschillen tussen zuiden en westen.’

Ook in Misset Catering Christiaan Hanssen van Ins & Outs Catering over de overname:
‘Dit is hetzelfde verhaal als Verhaaff die vorig jaar werd overgenomen door Jaarbeurs Catering. Een briljante zet, want de bedrijven blijven bestaan en hun financieel minder rooskleurige situatie wordt gered.’

Collega Gert Jan van der Loo eveneens in Misset Catering:
‘Ik hoop dat Maison de kwaliteit die ze hebben aanhouden, want dat is goed voor de hele branche.’

Reageer op dit artikel