artikel

26 tot en met 28 september<BR> KunsthalKOOKT 2008

Horeca

De belangstelling voor de derde editie van KunsthalKOOKT in Rotterdam (26-28 september) blijkt groot. Het ‘festival voor de echte smaak’ is qua opzet bijna tweemaal zo groot als in 2006. Het ambachtelijk product staat centraal in de twee markthallen. Tientallen workshops en proeverijen voor de amateurkok staan op het programma.

26 tot en met 28 september<BR> KunsthalKOOKT 2008

Tijdens de officiële opening vindt de uitreiking van de Wina Born-prijs plaats aan iemand die zich buitengewoon heeft ingespannen voor de Nederlandse gastronomie. De chefkoks Erik van Loo (Parkheuvel, Rotterdam) en Mohammed El Harouchi (Solo, Gorinchem) verzorgen dan een haringpresentatie. Verder zijn er demonstraties van topchefs, onder wie Jean Beddington, Robert Kranenborg en Paul Fagel. Ook wordt de Gouden Pollepel uitgereikt, de prijs van AD Rotterdams Dagblad voor het beste restaurant in Rotterdam en omgeving. Pierre Wind sluit KunsthalKOOKT en tevens de Week van de Smaak af met een culinaire potpourri.

Website:www.kunsthalkookt.nl

Reageer op dit artikel