artikel

De ondernemer op de voet gevolgd

Horeca

In 1998 startte Misset Horeca met een nieuwe rubriek: zakenfeuilleton De Balans. In tien afleveringen volgde Misset Horeca restaurant Bon Ton in Amsterdam een jaar lang in zijn doen en laten. Misset Horeca keek naar kosten en baten, zag tegenslagen en meevallers en maakte tussentijds enkele malen de financiële balans op.

De ondernemer op de voet gevolgd

Daarna kreeg de balans een vervolg met de Irish pub John Mullins in Maastricht.
Inmiddels is De Balans aan de derde serie toe. Misset Horeca volgt een jaar lang café De Boemel in Enschede. De Boemel zal regelmatig bezoek krijgen van een team van Misset Horeca, bestaande uit economisch redacteur Radboud Bergevoet en horecaconsultant Ton Lenting.

Klik hier wanneer u een vraag wilt stellen aan Hilde van der Stoel. Ook kunt u haar natuurlijk bestoken met tips en raadgevingen.

Reageer op dit artikel