artikel

‘Een geweldige eer

Horeca

Wat tot nog toe weinigen voor elkaar kregen, is bandenfabrikant Michelin wel gelukt: Oss in positieve zin op de kaart zetten. Sinds kort is het ‘stadje van messentrekkers’ een stadje waar op sterrenniveau kan worden gegeten. In het Franse specialiteitenrestaurant Cordial, onderdeel van Hotel De Weverij. Directeur Jelle van Gangelen is een tevreden man. ‘Een […]

‘Een geweldige eer

Wat tot nog toe weinigen voor elkaar kregen, is bandenfabrikant Michelin wel gelukt: Oss in positieve zin op de kaart zetten. Sinds kort is het ‘stadje van messentrekkers’ een stadje waar op sterrenniveau kan worden gegeten.

In het Franse specialiteitenrestaurant Cordial, onderdeel van Hotel De Weverij. Directeur Jelle van Gangelen is een tevreden man. ‘Een geweldige eer. We zijn nog maar drie jaar open en nu al een ster. Kennelijk zijn we er in korte tijd in geslaagd voor continuïteit te zorgen. Een hele opgave als je zeven dagen open bent en met verschillende teams werkt.’Het regent felicitaties en er zijn meer tafelreserveringen dan gewoonlijk. Van Gangelen denkt dat de ster vooral van invloed zal zijn op de regionale markt. ‘Er ontstaat nu een Brabantse sterrendriehoek Chalet Royal (Den Bosch), Karpendonkse Hoeve (Eindhoven) en Cordial. Verder verwacht ik meer mensen uit Nijmegen en omgeving, daar zit geen sterrenbedrijf.

Reageer op dit artikel