artikel

Genieten

Horeca

Vier jonge ondernemers lanceren een nieuw wijnlabel voor de horeca: Noah Wine. Sinds het voorjaar zijn de ‘easygoing’ wijnen beschikbaar voor de horeca en het uitgaansleven. Noah Red, White, Rosé en Bubbels. Het label staat voor frisse, fruitige wijnen uit het Italiaanse wijngebied Veneto, het staat voor genieten en een moderne uitstraling. Ofwel voor ‘today’s tradition’, zoals op het strak vormgegeven etiket staat.

Genieten

De initiatiefnemers van Noah Wine zijn o.a. Lilian Wanders met acht jaar horecaervaring en Sander de Klerk. Hij deed de Hoge Hotelschool, werkte bij NH hotel Jan Tabak in Bussum en heeft z’n eigen evenementenbureau Blue Eyes. Ze zijn druk bezig om ‘branding events’ voor Noah Wine te organiseren. De eerste promotie-avond vond in mei plaats bij Club Natural in Scheveningen. Een van de ‘ambassadeurs’ is dj La Fuente.

Noah Wine, plaats. Tel. (06) 26 72 29 24. www.noah-wine.nl.

Reageer op dit artikel