artikel

Hotellotop 2007 weer groter

Horeca

De Hotellotop groeit uit tot een jaarlijks evenement van formaat. De editie 2007, die woensdag 24 januari in het MECC in Maastricht wordt gehouden, is weer groter van opzet. De organisatoren mikken op 1000 bezoekers, oud-leerlingen van Hoge Hotelscholen.
Meer informatie en inschrijven…

Hotellotop 2007 weer groter

Voor de derde keer wordt de Hotellotop tijdens de BBB gehouden. De organisatie slaat zijn vleugels uit. Niet alleen zijn afgestudeerden van de Nederlandse Hoge Hotelscholen welkom, ook Lausanne heeft zich aangesloten bij het initiatief. Nederlanders, Belgen, Duitsers en Luxemburgers die aan Lausanne zijn afgestudeerd, worden per bus vanuit Brussel vervoerd naar Maastricht, waar ’s middags in de grote zaal het congres wordt gehouden.

Het thema van congres 2007 is ‘Branding in a zapp society’. Als keynote speaker is universitair docent/marketeer/auteur Wouter de Vries jr aangetrokken. De Vries staat bekend om zijn onderhoudende presentaties en scherpe analyses. Ook hotello’s die succesvol een merk in de markt hebben gezet, laten hun licht schijnen over dit onderwerp. Het onderzoeksbureau Sensz typeert de oud-hotelschool student door middel van de merken die hij of zij privé en zakelijk gebruikt.

Opnieuw wordt de ‘Hotello of the year’-verkiezing gehouden. Die afgestudeerde die zich op een positieve manier heeft onderscheiden op het gebied van branding, gaat met de KPN Hotello of the year-Award naar huis. Deze persoon wint een weekend Waldorf Astoria in New York. Alleen voor genodigden is er een CEO-powerbrunch, waar een select gezelschap topmanagers in de ochtend het thema branding bespreekt.

Na afloop van het congres is er volop gelegenheid te netwerken. In de avonduren is voor liefhebbers de bar geopend van de Maastrichtse studentenvereniging Amphytrion. Voor het congres start zijn de deelnemers welkom op de beursvloer. Daar is het Columbusplein van 400 m2 gecreëerd, waar de hotello’s elkaar kunnen ontmoeten.Het concept Hotellotop breidt zich uit naar de financiële wereld. Initiatiefnemer Charles van Goch start op 26 oktober in het WTC in Amsterdam de eerste HT-Finance-bijeenkomst. Oud-studenten die werkzaam zijn in de financiële dienstverlening, verzamelen zich rondom een thema.

Voor meer informatie en inschrijvingen: www.hotellotop.nl

Reageer op dit artikel