artikel

In de afgeschermde zitjes kunnen we rustig met de klant praten

Horeca

Harry Arts, Field Manager bij Remia uit Den Dolder. Waarom staan jullie op de beurs?‘De belangrijkste reden is om het merk Remia onder de aandacht te houden als A-merk. Daarnaast presenteren wij hier natuurlijk onze sauzen en systemen en hebben we een beursactie met satésaus. Onze gastheer praat de mensen naar de stand toe en […]

In de afgeschermde zitjes kunnen we rustig met de klant praten

Harry Arts, Field Manager bij Remia uit Den Dolder.

Waarom staan jullie op de beurs?
‘De belangrijkste reden is om het merk Remia onder de aandacht te houden als A-merk. Daarnaast presenteren wij hier natuurlijk onze sauzen en systemen en hebben we een beursactie met satésaus. Onze gastheer praat de mensen naar de stand toe en dat doet hij op een leuke manier. Vertegenwoordigers halen belangstellenden eruit en maken een praatje met ze. Dit jaar hebben wij voor het eerst gekozen voor een stand met afgeschermde zithoekjes. Met de open stand van voorgaande jaren had je vaak last van een paar lolbroeken naast je als je met een klant de zaken wilde bespreken.’

Wat is uw indruk van de beurs?
‘Ik merk dat het steeds minder wordt. Mensen hebben vaak weinig personeel en ook steeds minder tijd om een beurs te bezoeken. Als men gaat bezuinigen, zijn dit soort bezoeken het eerste waar men in schrapt. Ik ben zelf langs de brouwerijen en groothandels geweest om wat contacten te zien. En natuurlijk ben ik als eerste langs de concurrentie geweest om te kijken wat zij aanbieden. Ik moet zeggen dat ik niets verrassends heb gezien. We weten van elkaar wel wat er gebeurt.’

Overige beursportetten

Standhouders:

Jessica Oostveen van Lord Chips uit Lomm

André Stadt van Kolibri uit Tilburg

Sico de Moel van L’invité uit Amsterdam

Kruin van Toledo van Farm Frites uit Oudenhoorn

Bob Schouten van Tempo Team uit Hoofddorp

Piet van der Windt en Ingrid de Jong van Laurentis uit Schipluiden

Maries de Jonge van Délifrance uit Ridderkerk

Gwan Ho van De Indische uit Nieuw-Vennep

Allardt Stoffel van Georgia-Pacific uit Cuijck

Cindy Koks van Peeze uit Arnhem

Dominiek Chenault van Hobart Foster uit Woerden

Ruud Clements van Van Hessen uit Ridderkerk

Bezoekers:

Margriet Lakeman uit Barneveld en Marlijn van Essenburg uit Nijkerk studenten aan de opleiding tot horecaondernemer

A. Wokke en H. Wokke, exploitanten van de Europahal in Bergen

Ellen Burgerhout en Anke Hollander, kantinedames bij de Rabobank in IJmuiden

Rudy en Chantal, eigenaren van snackbar Family uit Rotterdam

Robert en Rik, eigenaar en barmedewerker van Gasterij De Eikeboom uit Keijenborg

Frits en Anita, eigenaren van Brasserie Bakkerij Van Toor uit Rhenen

Reageer op dit artikel