artikel

Islandhoppen met de Beukenhof

Horeca

Erwin J. Rozendal, van restaurant hotel De Beukenhof in Oegstgeest, heeft een managementcontract afgesloten voor de exploitatie van The Old Gin House Hotel op het eiland Sint-Eustatius, een van de Nederlandse Antillen. Als general manager van het hotel is Dirk Beljaarts aangesteld, voorheen rooms division manager in De Beukenhof. Het hotel is eigendom van de beleggers/projectontwikkelaars Rob en Lex Proper, vaste gasten van De Beukenhof. Rozendal zou aanvankelijk alleen culinaire ondersteuning geven, maar uiteindelijk is besloten om het hele management van The Old Gin House te doen.

Islandhoppen met de Beukenhof

The Old Gin House is een oud-Engels plantagehuis met twintig suites en heeft een eigen duikschool. Gasten kunnen gebruikmaken van scooters voor een eilandtour, en er is een vijftien meter lang jacht aanwezig voor islandhopping naar Saba, Sint-Maarten en St. Barth. Rozendal wil het hotel vooral in de markt zetten als accommodatie voor vakantiegangers die aan het eilandhoppen zijn en een aantal dagen op Sint-Eustatius willen verblijven. Speciaal voor de Beukenhofgasten is er een Island Hopping Program. Rozendal reist eens in de zeven weken naar de Nederlandse Antillen; hij blijft overigens gewoon actief als directeur van De Beukenhof in Oegstgeest. Rozendal wil in de toekomst meerdere hotels in de regio gaan managen .

Reageer op dit artikel