artikel

Jute

Horeca

Met heel simpele hulpmiddelen zijn wat stijl en uitstraling betreft wonderen te verrichten. Let maar eens op etalages.Horecabedrijven hebben meestal geen etalage, maar binnen valt er wel heel wat te etaleren

Jute

Dat doe je niet alleen omdat het oog nu eenmaal ook wat wil, maar omdat het oog heel duidelijk ook de smaak beïnvloedt en de eetlust opwekt. Met eenvoudige hulpmiddelen en heel weinig moeite kun je dat al bereiken.

Voor een speelse presentatie van producten, bijvoorbeeld op een buffet of een showtafel, zijn jute zakjes uitstekend geschikt. Je kunt er broodjes in presenteren, maar ook olie en azijn, flessen wijn, fruit… Eventueel kun je er nog labels aanhangen met aanwijzingen met betrekking tot de inhoud en het gebruik.De zakjes zijn kant en klaar verkrijgbaar in verschillende maten.

Reageer op dit artikel