artikel

Manoir-restaurant Interscaldes in Kruiningen

Horeca

Werken bij InterScaldes is werken op een topniveau. Je moet gedreven zijn om het de gasten naar de zin te maken. In het restaurant kunnen 65 mensen eten, het hotel heeft twaalf kamer. De specialiteiten van Jannis Brevet vragen veel aandacht, zowel in de keuken als aan tafel. De duif in zoutkorst, de teruggeplaatste coqyilles, […]

Manoir-restaurant Interscaldes in Kruiningen

Werken bij InterScaldes is werken op een topniveau. Je moet gedreven zijn om het de gasten naar de zin te maken. In het restaurant kunnen 65 mensen eten, het hotel heeft twaalf kamer. De specialiteiten van Jannis Brevet vragen veel aandacht, zowel in de keuken als aan tafel. De duif in zoutkorst, de teruggeplaatste coqyilles, het zijn mooie zaken om aan te werken. De topverse producten, de grot wijnkaart, de internationale allure van de gasten: dat alles maakt InterScaldes tot een van de meest vooraanstaande bedrijven van ons land.

Reageer op dit artikel