artikel

Mijn 2011: Estee Stroker

Horeca

Bedrijf: Restaurant ’t Amusement in Arnhem
Functie: eigenaar

Mijn 2011: Estee Stroker

Wat is het persoonlijk hoogtepunt van het afgelopen jaar?

Het openen van mijn restaurant. Het was fantastisch mijn eigen zaak te kunnen openen op 20-jarige leeftijd. Dat het ook zo’n fantastische start is geweest met zoveel leuke en mooie reacties, heb ik alleen maar durven dromen. Het is ook werkelijk uitgekomen.

Wat is het zakelijke hoogtepunt van het afgelopen jaar?

Mijn persoonlijke hoogtepunt was ook meteen mijn zakelijke. Nu ik net mijn eigen bedrijf ben begonnen, is dit niet van elkaar te scheiden maar juist heel erg met elkaar verweven.

Welk rapportcijfer geef je 2011?

Een 8. Een geweldig cijfer, maar het laat nog mogelijkheid om een beetje te groeien.

Welke internationale trends uit de horeca doen in 2012 Nederland aan?

Ik denk dat de trend er al een tijdje is: puur. Alles natuurlijk, bewust (vooral ten tijde van de crisis) en niet te veel poespas. Volgens mij wordt deze trend in 2012 verder uitgebouwd.

Welke drie zakelijke doelen heb je je voor 2012 gesteld?

Op dit moment heb ik maar één prioriteit en dat is zorgen dat mijn restaurant blijft draaien op de manier waarop het nu gaat. Met mijn team groeien en continu blijven verbeteren. Ik had geen betere start durven dromen, maar het belangrijkste is dat we het nu vast gaan houden!

Foto: Serge Chamuleau

Reageer op dit artikel