artikel

Peren

Horeca

Het zal een beetje zoeken worden om aan peren te komen, maar als u ze vindt, doe er dan eens iets decoratiefs mee.Vooral rode peren zijn als decoratie prachtig om te zien.

Peren

Veel is er niet nodig om er iets moois van te maken. Al leg je ze alleen maar op een schaal, met daarbij een grote dot hortensia, dan heb je met weinig moeite al een plaatje gecreëerd waar menigeen met plezier naar zal kijken. Met iets meer moeite zijn peren ook goed te gebruiken in een bloemstuk.
Materiaal:
vaas,
nat blok steekschuim,
peren in diverse maten,
satéstokjes,
bloemen en groen.
Werkwijze:
Vul de vaas met het natte steekschuim. Zorg ervoor dat het steekschuim een centimeter of vijf boven de rand van de vaas uit blijft steken. Zet iedere peer op twee satéstokjes (op een enkel stokje willen de peren nog wel eens knakken) en zet ze vast in het steekschuim. Vul de resterende gaten op met groen en bloemen.

Reageer op dit artikel