artikel

Pompoen-lampion

Horeca

Materiaalgroot karton van een doos lijm verf schaar toiletrol ijzerdraad schildersplakband vliegerpapier WerkwijzeKnip uit het karton twee pompoenen. Knip uit één pompoen ogen, een neus en een mond. Knip toiletrol in drieën. Plak met deze rolletjes de twee pompoenen aan elkaar. Maak dan een ophanglus van ijzerdraad en bevestig dit aan het rolletje bovenaan. Bevestig […]

Pompoen-lampion

Materiaal
groot karton van een doos
lijm
verf
schaar
toiletrol
ijzerdraad
schildersplakband
vliegerpapier

Werkwijze
Knip uit het karton twee pompoenen. Knip uit één pompoen ogen, een neus en een mond. Knip toiletrol in drieën. Plak met deze rolletjes de twee pompoenen aan elkaar. Maak dan een ophanglus van ijzerdraad en bevestig dit aan het rolletje bovenaan. Bevestig hieraan een lichtje. Draai de uiteinden van het ijzerdraad in elkaar en plak af met schildersplakband. Beschilder de lampion met verschillende kleuren verf. Laat drogen. Plak achter de gaten voor ogen, neus en mond vliegerpapier.

Terug naar het artikel

Reageer op dit artikel