artikel

Prorest steunt met cadeau goed doel

Horeca

Bij Prorest is er een link gemaakt naar maatschappelijk verantwoord ondernemen, zegt directeur Dick Bennink. ‘Het voltallige personeel heeft het inspirerende kookboek Topkoks voor Thuiskoks deel 2 gekregen. Hiermee wordt een goed doel, schoolmaaltijden in Malawi, gesteund. Ook verkopen we het boek aan onze restaurantgasten. We vinden deze dag een goed initiatief en belangrijk voor […]

Prorest steunt met cadeau goed doel

Bij Prorest is er een link gemaakt naar maatschappelijk verantwoord ondernemen, zegt directeur Dick Bennink. ‘Het voltallige personeel heeft het inspirerende kookboek Topkoks voor Thuiskoks deel 2 gekregen. Hiermee wordt een goed doel, schoolmaaltijden in Malawi, gesteund. Ook verkopen we het boek aan onze restaurantgasten. We vinden deze dag een goed initiatief en belangrijk voor de medewerkers en de branche.’

Reageer op dit artikel