artikel

Vers chipsconcept wint Innovation Award

Horeca

De Chippery, een totaalconcept rond vers bereide chips, is de overall winnaar geworden in de strijd om de Horecava Innovation Award 2003. Onder het oog van het publiek veranderen aardappelen in de Chippery in dampend verse chips in veertien smaken. Wessels Horeca Ondernemingen in Naarden, werd met de Chippery al winnaar in de categorie Food & Beverage en liet daarbij het Vitality Smartpak van Cetrac in Eindhoven en de Minibottle Dressings van Van Oordt in Oud-Beijerland achter zich.

Vers chipsconcept wint Innovation Award

Patron/cuisinier Robert Kranenborg van restaurant Vossius in Amsterdam reikte maandag de prijzen uit in de RAI in Amsterdam. Er waren tien genomineerden gekozen uit 80 deelnemers.Wessels plaatste afgelopen zomer al met succes een Chippery in het attractiepark Six Flags. Volgens directeur Wessel Wessels zullen andere attractieparken volgen en komt er binnenkort een companystore van het franchiseconcept in Amsterdam. De chippery is exploitabel op een oppervlakte van 2,5 bij 2,5 meter en kan door één persoon worden bediend.

In de categorie Interior Design ging de Innovation Award naar Zeelandnet in Kamperland/Breda dat het interactieve horecabehendigheidsspel ZoeZaa op de markt heeft gebracht. Via internet kunnen horecabezoekers (in verschillende cafés) het spel meespelen. In de categorie Equipment ging de Innovation Award naar het toegangscontrolesysteem (Biometric Acces System) van Secure Acces Road in Puttershoek. Het apparaat controleert met behulp van een smartcard bezoekers op basis van gezichtskenmerken en vingerafdrukken.

Lees hier het interview met Wessel Wessels
Overall-winnaar Horecava Innovation Award 2003!
Reageer op dit artikel