artikel

Horeca Top 100 2014 nr.40: Hennie van der Most

Horeca

Hennie van der Most deed in 2013 weer van zich spreken. In Lochem, zijn woonplaats, zou hij een mobiel torenrestaurant willen bouwen.

Het mobiele en draaibare restaurant moet binnen een dag worden opgebouwd uit stalen onderdelen. Op grote hoogte kunnen maximaal vijftig gasten op een platform dineren. Van der Most heeft het concept zelf bedacht. Ja, we hadden niet anders verwacht van de man die bekend staat om verrassende horecaconcepten zoals een pretpark in een voormalige kerncentrale. Zeven horecaconcepten heeft Van der Most nu.
In het nieuwe project investeert Van der Most €2,5 miljoen. We zijn benieuwd. Aan Misset Horeca laat hij weten dat het te druk is om onze vragenlijst in te vullen. We schatten in dat hij foodomzet heeft ingeleverd.

Vestigingen: 7
Omzet: €30 miljoen (€45 miljoen) ▼33,3%
Rapportcijfer: NB / Economisch klimaat: NB
Verwachte omzetgroei: NB

www.most.nl