artikel

Horeca Top 100 2015 nummer 17: Albron

Horeca

 

Positie 2014: nieuw
Vestigingen: 100
Omzet 2014: €98 miljoen
Omzet 2013: /
Stijging: /
Rapportcijfer: 8
Economisch klimaat: 6
Verwachte omzetgroei: 2%

Een bekende naam, nieuw in de lijst. Reden: cateraar Albron verzorgt sinds vorig jaar de horeca-activiteiten bij Center Parcs en doet dat met ‘Met Hart en Ziel’, aldus directeur leisure Robert Visser. ‘Wij kruipen in de huid van onze opdrachtgevers in de Leisure (verblijfs- en dagrecreatie) wereld en leveren een oplossing door het horeca-aanbod bijzonder te maken.’ Op de vakantieparken is daarom veel verbouwd en vernieuwd om zo volledig doordachte concepten ‘met een verhaal’ te realiseren. Ook op vakantie wil de gast immers beleving. Daarnaast werd in 2014 het contract met De Keukenhof
verlengd, net als voor de paleizen Het Loo en Soestdijk. ‘Wij zitten bij inspirerende opdrachtgevers en locaties’, merkt Visser dan ook op. Geïnvesteerd wordt er dit jaar in een aantal nieuwe concepten bij Center Parcs. Hieronder het VOC Café, Nonna’s en Grabber Joe.
www.albron.nl

Reageer op dit artikel