artikel

Horeca Top 100 2016 nummer 91: Labrador Management

Horeca 565

Een nieuwe hotelgroep in de lijst. Labrador Management is het bedrijf van Hans Pieters en Paul Westra. Beiden van huis uit vast-goedinvesteerders, maar ze hebben intussen – naast een vastgoedtak – een aardige horecacollectie in Utrecht. Die begon met café Broers en het ernaast gelegen café Zussen.

Vestigingen: 8
Omzet: €8,5 miljoen
Rapportcijfer: 7 / Economisch klimaat: 8
Verwachte omzetgroei: 4%

In 2012 kochten ze Court Hotel en het bijbehorende restaurant De Rechtbank. In 2014 bouwden ze een eerste eigen hotel, Mother Goose, in 2015 gevolgd door Eye Hotel en Hotel 26. De hotels hebben ze intussen samengevoegd in Utrecht City Hotels. Eye hotel opende nog nét op tijd om de start van de Tour de France mee te pakken. Ondanks dat de eerste zes maanden van 2015 tegenvielen, kon Labrador Management voor het eerst in 3 jaar weer zwarte cijfers schrijven, laat Pieters weten. Mede door die goede cijfers durven de twee het aan om dit jaar wéér een hotel in Utrecht te openen. Ook gaan ze Court Hotel ombouwen naar een nieuw concept, wat meer aansluit bij de andere hotels.
Utrechtcityhotels.com

Reageer op dit artikel