artikel

Horeca Top 100 2017 nummer 61: Grand Hotel Huis ter Duin

Horeca 193

‘Dit was het beste jaar uit de geschiedenis van het hotel!’, juicht managing director Stefan Stokkermans uitbundig.

Horeca Top 100 2017 nummer 61: Grand Hotel Huis ter Duin

De vernieuwde kamers vallen bij gasten in de smaak, net als Breakers Beachhouse. In een meerjarenplan wordt de buitenkant van het hotel aangepakt. De gevel aan de zeezijde is al gebeurd, dit jaar volgt ook de gevel aan landzijde. Om de renovatie zo min mogelijk overlast te laten veroorzaken, is het hotel ingepakt met doek met daarop een levensgrote afbeelding van… Huis ter Duin.

Dit jaar worden ook weer enkele etages voorzien van het nieuwe kamertype: charming. Afgelopen jaar stak Stokkermans namens de eigenaren al een miljoen in het Noordwijkse hotel, dit jaar gaat er eenzelfde bedrag tegenaan. Huis ter Duin investeert niet uitsluitend in het eigen bedrijf. Samen met facilitair dienstverlener CSU Hotel Services is de CSU Hotel Academy opgezet, een leer-werktraject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. ‘Onze ambitie is ook andere hoteliers in de regio te laten aansluiten op het initiatief én de aanpak te verbreden naar andere regio’s waar CSU Hotel Services actief is’, zegt Stokkermans.

Vestigingen: 1
Omzet: €22 miljoen (€20 MLN)  10%
Rapportcijfer: 8 / Economisch klimaat: 8
Verwachte omzetgroei: 3%
Huisterduin.nl

Reageer op dit artikel