blog

Winnaars

Horeca

Wij bij Misset Horeca, wij houden van winnaars. Niet voor niets organiseren wij door het jaar heen een groot aantal evenementen waarbij winnaars in allerlei segmenten van de horeca in het zonnetje worden gezet. Wie ons wat beter kent, die weet dat wij het begrip ‘winnaar’ vrij ruim nemen.

Winnaars

Een winnaar is in onze optiek niet alleen degene die de allerbeste is in een competitie of wedstrijd. Volgens ons is een winnaar ook iemand die boven zichzelf uit weet te stijgen, iemand die ondanks tegenslagen toch resultaten weet te boeken, of iemand die anderen beter kan maken. Winnen kan op zoveel manieren. Daarom zeggen wij ook altijd heel nadrukkelijk dat onze vier Top 100’s (Koffie, Cafetaria, Terras en Café) louter uit winnaars bestaan. Want natuurlijk ben je ook een winnaar als je op nummer 98, of 100 staat.

Je bent in onze ogen dus zelfs een winnaar als je niet in de Top 100 staat, maar dankzij het onderzoekstraject dat aan die Top 100 hangt, je resultaten hebt weten te verbeteren. De Top 100 zelf is de ultieme beloning voor de échte topbedrijven van Nederland. Maar ook al haal je die niet, dan nog kun je een topper zijn. Er zijn nu eenmaal veel meer dan 100 topcafés, -terrassen, -cafetaria’s en –koffiezaken in ons land. Ik wil iedere ondernemer dan ook van harte aanmoedigen om deel te nemen aan een (of meerdere) van onze Top 100 trajecten. Al is het maar gewoon om jezelf te meten met de collega’s, om te weten waar je staat en om beter te worden. Wilt u meer weten over onze Top 100’s, op de Horecava vertellen we u er graag alles over! Ik hoop u daar te zien, als winnaar of als winnaar in wording!

Reageer op dit artikel