fotoreportage

Fotoverslag Gastvrij Rotterdam

Horeca

De eerste editie van Gastvrij Rotterdam zit er bijna op. Vandaag, woensdag 25 september, is de laatste dag van de drie dagen durende horecavakbeurs in Ahoy. Ruim 250 exposanten tonen de laatste trends en er is veel aandacht voor duurzaam ondernemen. Ook vinden workshops, masterclasses, presentaties en proeverijen plaats. Het nieuwe initiatief wordt goed ontvangen door gasten en standhouders. ‘Mooi opgezet, knus en persoonlijk’ en ‘goede kwaliteit bezoekers’. Initiatiefnemer en beursmanager Robert Melaard is erg tevreden over deze première, waarin zo’n twee jaar voorbereiding zit: ‘We hebben veel aandacht besteed aan de uitstraling en opzet van de beurs, zoals grote ‘kroonluchters’ als aanduiding bij onze inspiratiepleinen, doorlopende vloerbedekking in de gangpaden en dakplaten boven de stands. Het is fijn dat bezoekers dit ervaren als sfeervol en verrassend.’ Een fotoverslag van de tweede dag.

Fotoverslag Gastvrij Rotterdam
Reageer op dit artikel