nieuws

Fletcher neemt Alfa Congress Hotel over

Horeca

De Fletcher Hotel Group heeft het Alfa Congress Hotel in Antwerpen overgenomen. Het management van het hotel was in handen van Golden Tulip. Onder de naam Fletcher

Hotel Antwerpen is het hotel nu de achtste vestiging van de hotelgroep. De keten wil binnen afzienbare tijd groeien tot 25 vestigingen, zo meldt algemeen directeur Colas van der Valk.Nog dit jaar komt Fletcher met een franchise- en managementconcept toegespitst op het drie- en viersterrensegment voor hotels met 25 tot 100 kamers. De groep streeft naar een optimale mix in de zakelijke en leisure-markt en ziet Antwerpen daarom als een goede aanvulling op de bestaande locaties. De Fletcher Hotel Group richt zich voornamelijk op de individuele drie- en viersterrenhotels in Nederland en België.

Reageer op dit artikel