nieuws

Nieuwe ijsdessertlijn

Horeca

‘Het gaat om zoet en koud dessertijs’, legt Granucci uit. Samen met Cicuto produceert hij de nieuwe ijslijn in hun vorig jaar geopende fabriek in Apeldoorn.Onder de naam Il doce freddo zijn 50 verschillende smaken te koop. Deze zijn onder te verdelen in vruchten- en melksmaken en yoghurt- en crèmevariaties. De nieuwe schepijslijn is bedoeld […]

‘Het gaat om zoet en koud dessertijs’, legt Granucci uit. Samen met Cicuto produceert hij de nieuwe ijslijn in hun vorig jaar geopende fabriek in Apeldoorn.
Onder de naam Il doce freddo zijn 50 verschillende smaken te koop. Deze zijn onder te verdelen in vruchten- en melksmaken en yoghurt- en crèmevariaties. De nieuwe schepijslijn is bedoeld voor het middensegment van de markt, legt Granucci uit. Het dessertijs van Granucci en Cicuto is te koop bij Hanos en bij Huijbregts in Riel.

Voor informatie: Granucci en Cicuto, Apeldoorn. Tel.(050) 312 27 47.

Reageer op dit artikel