nieuws

Opvallende vormen

Horeca

Restaurants uit het middenklasse- en topsegment zijn volgens de porseleinfabrikant regelmatig op zoek naar opvallende vormen om gerechten op een bijzondere manier te presenteren. Op Hot Wave en Hot Palm zullen maaltijden en buffetten mooi tot hun recht komen, meent Villeroy & Boch. Tot september heeft ISPC de exclusieve verkoop voor Nederland en België van […]

Opvallende vormen

Restaurants uit het middenklasse- en topsegment zijn volgens de porseleinfabrikant regelmatig op zoek naar opvallende vormen om gerechten op een bijzondere manier te presenteren. Op Hot Wave en Hot Palm zullen maaltijden en buffetten mooi tot hun recht komen, meent Villeroy & Boch. Tot september heeft ISPC de exclusieve verkoop voor Nederland en België van deze witte noviteiten. Ze zijn uit voorraad leverbaar.
Hot Wave (foto) is een servies met grillige varianten op de basisvormen driehoek, vierkant, cirkel of rechthoek. Bij Hot Palm worden de serviesdelen gecombineerd met glazen schalen voor een ongebruikelijke presentatie. De inspiratie voor het ontwerp van Hot Palm is gevonden in de natuur, en wel in palmbladeren.

Voor informatie: ISPC, Breda. Tel. (076) 572 67 26.

Reageer op dit artikel